Fakivágás

Döntsön Ön, ne a vihar!

Veszélyes fák kivágása

Egyre nagyobb probléma, hogy a sűrűn lakott területen kell kivágni egy fát, vagy el kell távolítani bizonyos ágakat, száraz, hulló gallyakat, hogy ne okozzanak balesetet.

Az elöregedett, kiszáradt fák, vagy az elektromos vezetékekre lógó ágak komoly veszélyt jelentenek a környezetében lévő emberek testi épségére, de veszélyeztetik anyagi javainkat is.

Veszélyt jelentő fák kivágása - Fakivágás    Veszélyt jelentő fák kivágása - Fakivágás    Veszélyt jelentő fák kivágása - Fakivágás    Veszélyt jelentő fák kivágása - Fakivágás

Ezért is különösen fontos, hogy odafigyeljünk és megfelelően gondoskodjunk a veszélyessé vált fák gondozásáról, az ágak eltávolításáról.

A munka végzésekor nagyon fontos a biztonság!  Ezért nagy figyelemmel határozzuk meg a szükséges körülményeket és eszközöket az alpin technikához, vagy az emelőkosaras autóhoz.

Az első lépés a gallyak eltávolítása, ezután a vastagabb ágakat, kb. méteres darabokban, kötéllel engedjük le a magasból, így elkerülhetőek a sérülések és az anyagi károk. Végül a törzset vágjuk ki, szintén kisebb darabokban és hasonlóképpen kötéllel engedjük le.

 

Ingyenes munkafelmérés!

24 órán belül ingyenes árajánlatot adunk!

Favágás  -  Fakivágás  -  Gallyazás

Telefon:

70 381-4008

Fakivágás

Megbízóink mondják

Kedves Toldi György Úr!

A megbízhatóság a mai világban az egyik legfőbb érték azt hiszem, és ami sajnos mostanában kihalóban van. 
Én találkoztam egy Emberrel az Ön személyében, aki visszaadta a hitemet, hogy nincs még minden veszve. Egy óriási háromágú lucfenyő kivágására kértem Önt fel, amit fantasztikus profizmussal úgy oldott meg, hogy a szűk hely ellenére, semmilyen kárt nem okozott a kertemben. A csapata tagjai is egytől-egyik nagyon rendesek, szorgalmasak, hozzáértőek. Nagy örömömre úgy hagyták el a helyszínt, hogy nekem csak kisebb utótisztítás maradt és a jó érzés, hogy milyen jó, hogy Önnel hozott össze a sors!

Köszönöm: 
Völgyi Lajos Istvánné

Tovább >>