Toldi György - Profi favágó alpin technikával logója

Fakivágás

Fatörzs kettévágva - Toldi György - Profi favágó alpin technikával

Fakivágás alpintechnikával, alpinista fakivágás, ALPIN FAVÁGÁS

Mit is jelent az, hogy a favágást alpinista módon,
alpin technikával végezzük?

Fakivágás alpintechnikával, alpinista fakivágás, ALPIN FAVÁGÁS | Toldi György - Profi fakivágás

A fára kötelek és hevederek segítségével mászunk fel és a fát olyan darabokra vágjuk, amelyeket kötéllel biztonságosan le tudunk ereszteni a földre.
A fakivágás alpintechnikával olyan esetekben válik szükségessé, amikor a fát nem lehet egészben eldönteni. Nincs elég hely, épület, tető, villanyvezeték vagy más akadályozó tényező miatt és még emelőkosaras gépjárművel sem lehet megközelíteni.

Gyakran szükség van a fák visszavágására, a korona alakítására.

A fák elöregedése miatt, vagy egyéb betegségek, károkozók hatására beindulhat a fák korhadása, szivacsosodása. Ekkor az elhalt, sérült faágakat le kell vágnunk a balesetek elkerülése érdekében. A beteg fák sebkezelésével a fák még megmenthetők. Veszélyes fák kivágásáról itt olvashat bővebben >>

A fák egészségügyi visszavágásakor, növedékfokozó gyérítésekor, korona alakításakor, veszélyt jelenő fakivágásakor, valamint a gallyazás közben és után keletkezett fahulladékot igény szerint feldaraboljuk, ha szükséges elszállítjuk.

Garanciát vállalunk arra, hogy fakivágás közben kárt nem okozunk, de ha mégis megesne, akkor azt eredeti állapotára visszaállítjuk. A kivágott fát igény szerint feldarabolva elhelyezzük, és megtisztított rendezett területet hagyunk magunk után.

Veszélyes fakivágás árak >>

Ne hagyja ki!

Faapríték eladó

10.000 Ft / m3

limitált mennyiségben