Toldi György - Profi favágó alpin technikával logója

Fakivágás

Fatörzs kettévágva - Toldi György - Profi favágó alpin technikával

Megrendelőink mondják

Kedves Toldi György!

Ezúton is köszönjük igazán profi, gyors, korrekt és pontos munkájukat!
Pár hete egy 15-20 m magas jegenyenyár fát vágtak ki a kertünk végéből, mely már veszélyes volt nagy szél esetén.
Tavaly egy másik csapat már próbálta kivágni, sajnos sikertelenül. Ők daruskocsi igénybevételét ajánlották, mely körülményesebb és drágább is lett volna. Gondoltuk teszünk még egy próbát és a weboldaluk alapján választottuk Önöket. A hívás után 1 órán belül már ki is jött megtekinteni a fát és árajánlatot adni. 3 nap múlva pedig csupán pár órán belül végeztek a kivágással alpin technikával, úgy, hogy még fel is darabolták a fát és egy helyre hordva, rendben hagyták itt a kertet! A munka alatt látszott, hogy összeszokott, tapasztalt csapatról van szó, mely különösen fontos, ha pár centi is számít, hogy hova esik pl. a hatalmas súlyú fatörzs…

Köszönettel! 

Vecseri Vanda és párja

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


Tisztelt Toldi György úr!

A tavalyi nagy nyári vihar óta rettegtünk, hogy a szomszédunkban lévő hatalmas öreg nyárfa egyszer a házunkra dől, mindent letarol, s talán még személyi sérülést, tragédiát is okoz. Szerettük, de meg kellett válnunk tőle.
Sok szakmabeli vállalkozó mérte fel a helyzetet, majd fejcsóválva, kezeit széttárva mondott le a megbízásról. Önök voltak az egyetlenek, akik vállalták a gigantikus méretű, korhadt, törékeny nyárfa kivágását, ráadásul alpintechnikával, a drága és körülményes daruskocsi segítsége nélkül. A feladatot jócskán megnehezítették a fát körülfonó elektromos vezetékek.
Toldi úr neves alpinista, aki megmászta négy földrész legmagasabb hegycsúcsait. Hírnevéhez méltón, rendkívüli ügyességgel bontotta le a nyárfát, kiváló, gyors és pontos munkatársaival. Látványos, sokszor dermesztő volt a bravúros technika, amivel összehangoltan dolgoztak. Pontosan tartották a megállapodott határidőt, és dicséretes gondossággal, alaposan megtisztítva adták át a helyszínt.
Köszönjük!

Mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom Toldi György urat és csapatát!

Dr. György István

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Kedves Toldi György Úr!

Múlt héten bíztam meg Önt a kertünkben a nagy vihar során elferdült két darab 13 m magas fenyőfa biztonságos és szakszerű kivágásával. Munkájuk, ill. a hozzáállásuk manapság „sajnos” üdítő kivételt jelentett. Munkám miatt csak telefonon tudtunk egyeztetni a feladatról. Annak ellenére, hogy személyesen azóta sem találkoztunk, a munkát az elvárásaimnak megfelelően, precízen, határidőre elvégezték. A védendő értékeinkre vigyáztaktisztaságot hagytak maguk után.

A leírtak nyilván mindenki (megrendelő, vállalkozó) számára magától értetődők lennének, de sajnos az utóbbi években Magyarországon, főleg Budapesten nem azok.

Ráadásként külön jól esett, hogy az előre megállapodott díjnál végül kevesebbet is kellett fizetnünk.

Kívánok továbbra is Önöknek sok jó munkát, szerencsét és sok elégedett ügyfelet.

Üdvözlettel: Bartus Róbert

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Kedves Toldi György Úr!

Sajnos személyesen nem találkozhattunk a fakivágást követően, így ezúton szeretném megköszönni munkájukat. A férjem és a szomszédaink szerint a veszélyes, a házunkra dőlő hatalmas fenyőket szakszerűen, gyorsan és rendkívüli gondossággal vágták ki. Arra számítottam, hogy takarítanom kell, de legnagyobb meglepetésemre a favágásának semmi nyoma sem maradt.

Köszönöm a munkájukat, és mindenkinek ajánlom Önöket, megbízható, pontos, igényes és szakszerű munkájuk kapcsán.

Hegyesné dr. Vecseri Beáta 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Kedves Toldi Úr!

Ezúton is újra szeretném megköszönni a munkájukat. Tökéletesen megvagyok elégedve a szinte lehetetlennek tűnő 35 méter magas nyárfa kivágása kapcsán.
Köszönöm a gyors, legfőképpen HOZZÁ ÉRTŐ MUNKÁJÁT.Mindenkinek ajánlani tudom Önt.
Még egyszer

KÖSZÖNETTEL:
Buncsák Erzsébet
Dabas

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Kedves Toldi Úr!

Munkájukkal nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük, hogy gyors, szakszerű munkát végeztek. Kellemes meglepetés volt, hogy szép rendet hagytak maguk után.

Köszönettel:
Kovács Imréné

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Kedves Toldi Úr!

Nagyon jó volt látni, hogy a gyors felmérés után, rögtön elkezdték azt a nehéz munkát… Egy óriási cseresznyefát kellett kiszedni tövestől. Kérésünkre még sorba is állították a három méteres darabokat a kert végében.

Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan és szakszerűen végeznek vele.

Nagyon köszönjük!
Gyöngyvér és Zoltán

Ne hagyja ki!

Faapríték eladó

10.000 Ft / m3

limitált mennyiségben