Fakivágás

Döntsön Ön, ne a vihar!

Fakivágás alpin technikával

Mit is jelent az, hogy a fakivágást alpinista módon,
alpin technikával végezzük?

A fára kötelek és hevederek segítségével mászunk fel és a fát olyan darabokra vágjuk, amelyeket kötéllel biztonságosan le tudunk ereszteni a földre.
A fakivágás alpintechnikával, olyan esetekben válik szükségessé, amikor a fát nem lehet egészben eldönteni. Nincs elég hely, épület, tető, villanyvezeték vagy más akadályozó tényező miatt és még emelőkosaras gépjárművel sem lehet megközelíteni.

Gyakran szükség van a fák visszavágására, a korona alakítására. A fák elöregedése miatt, vagy egyéb betegségek, károkozók hatására beindulhat a fák korhadása, szivacsosodása. Ekkor az elhalt, sérült faágakat le kell vágnunk a balesetek elkerülése érdekében. A beteg fák sebkezelésével a fák még megmenthetők.

A fák egészségügyi visszavágásakor, növedékfokozó gyérítésekor, korona alakításakor, veszélyt jelenő fakivágásakor, valamint a gallyazás közben és után keletkezett fahulladékot igény szerint feldaraboljuk, ha szükséges elszállítjuk.

Garanciát vállalunk arra, hogy fakivágás közben kárt nem okozunk, de ha mégis megesne, akkor azt eredeti állapotára visszaállítjuk. A kivágott fát igény szerint feldarabolva elhelyezzük, és megtisztított rendezett területet hagyunk magunk után.

 

Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával

Telefon:

70 381-4008

Fakivágás

Megbízóink mondják

Kedves Toldi György Úr!

A megbízhatóság a mai világban az egyik legfőbb érték azt hiszem, és ami sajnos mostanában kihalóban van. 
Én találkoztam egy Emberrel az Ön személyében, aki visszaadta a hitemet, hogy nincs még minden veszve. Egy óriási háromágú lucfenyő kivágására kértem Önt fel, amit fantasztikus profizmussal úgy oldott meg, hogy a szűk hely ellenére, semmilyen kárt nem okozott a kertemben. A csapata tagjai is egytől-egyik nagyon rendesek, szorgalmasak, hozzáértőek. Nagy örömömre úgy hagyták el a helyszínt, hogy nekem csak kisebb utótisztítás maradt és a jó érzés, hogy milyen jó, hogy Önnel hozott össze a sors!

Köszönöm: 
Völgyi Lajos Istvánné

Tovább >>